Nike treener!

Tere taas!

Natuke vaba aega annab hea võimaluse kiireks kirjutiseks, võiks ju ka õppida.. aga no küll jõuab. 😉

Tänane hommik algas mul hoopis teistmoodi, nimelt käisin hommikukohvi joomas oma toredate “kolleegidega” trennimaastikult. Sandra Raju isiklikult tuli Rakveresse, et mulle, Kerstile ja Merlele üks kiire Nike treenerite koolitus ära teha. Kevadel juba kirjutasin meie Nike treenerite koolitusest ka pikemalt, mil tuli siis läbi käia erinevate mentorite erinevad trennid ja ise lõpus ka ise Nike trenne anda. Käisime enne suve Kerstiga Tallinnas isegi kell 7.30 või oli see 8.30? trennis, et vajalikud etapid läbi teha… ja nüüd sügisel toimus siis nö lõpp koolitus. Ja täna saime lõpuks kätte oma sertifikaadid ning tunne on ikka väga-väga hea! Jälle üks “lisa” enda CV’s juures ja rõõm on ikka suur küll.

Kes veel ei tea, siis annan Nike + training club’i trenne reedeti kell 12.00 ja ikka Aqva Spordikeskuses. Sellel nädalal oli juba rohkem rahvast saalis, mis aina tõstab motti ja loodan, et jõuame varsti Tallinna ja Tartu mega rahvale ka järgi! 😉 Vähemalt on kuhu poole püüelda.

Koolist oli sel nädalal vaheaeg, see aga tähendas hoopis ülikoolis käimist. Terve nädal ei jõudnud kohal käia, aga vajalikud vastamised sain tehtud ning sai ikka päris mitu-mitu tundi ka loengutes istuda.

Trenni kohapealt mõtlesin sellel nädalal endale kerge jõusaali nädala teha. Esmaspäeval tegin nö kiire kogu keha treeningu, sellised põhiharjutused ja kokku 5 ringi 15 kordusega.

Teisipäeva õhtul jõudsin tagasi Rakveresse, kus siis Hiit ja Absexpress. Kolmapäeva õhtul jõudsin hoopis Tallinnas jõusaali. Ei teadnud kuni soojenduseni üldse, mida tegema hakkan… lõpuks otsustasin taaskord natuke kõike teha. Paar harjutust jalgadele, seljale ning õlgadele. Myfitnessides on need vägevad Technogym’i masinad, kus on eriti head just seljamasinad. Teise nurga alt igasugu tõmbed. Mulle üldse seljapäev väga meeldib, seega on uute ja põnevate masinatega seda veel eriti hea teha!

Neljapäeval taas rühmatrennid.

Reedel oli lõunal Nike training club’i trenn, seejärel käisime õega jõusaalis, kus siis tegime läbi ülakeha. Vahepeal jätsin endale paar tundi õega ka kohvitamiseks ning õhtu lõpetasin ühe mõnusa HIIT’iga!

Laupäeval jõusaalis kerge pumpav jalg ja täna oli puhkepäev.

Järgmisest nädalast on plaan teha siis jõusaali treeningud kahte moodi. Nädala esimesed trennid siis rohkem baasharjutused ja suured raskused ning vähem kordusi ja nädala lõpus siis kergemate raskustega pumpavad harjutused.

22901266_1731736240194154_230181827_n

23022342_1731736250194153_334711127_n

Aga tänaseks aitab! Andke kindlasti kommentaaridesse ka teada, mida te kohe kindlasti lugeda tahaksite! 😉

Mõnusat õhtu jätku ja näeme saalis! 😉

Kätlin

Üks kommentaar “Nike treener!

  1. Tekkisid küsimused, et kas praeguse koormuse juures jälgid oma kaloraaži ka või paned pigem nö puusalt?

    Lisaks on need tofukroketite jms pildid äratanud huvi, et kas oled liha kõrvale jätnud või naudid neid lisaks?

    Jõudu ja jaksu!

    Meeldib

Lisa kommentaar